10 oktober 2010

Intensiv helg med en superslö söndag

Idag känns det verkligen att det är söndag men vilken rolig och delvis händelserik helge det varit!

Vandringspriset

I fredags bowlades det med jobbet. Det gick inge vidare för egen del men det var roligt och det är ju det viktigaste. Trots det dåliga resultatet har jag ändå haft vandringspriset i bowlingen (en fin pokal från Glentons) hemma över helgen eftersom vinnaren av bowlingen dessutom vann första pris i lotteriet och han kunde inte ta hem allt på cykeln utan pakethållare.



I går kom blivande svågern, svägerskan och hennes sambo på besök. De hade önskat fondue och fondue blev det, både till varmrätt och efterrätt. Varmrätten var en klassisk fondue i olja med ekologiska "hemmagjorda" klyftpotatis, en fransyska och en dansk, fyra goda dipper, färsk svamp och favorit salladen.
Till efterrätt blev det chockladfondue med diverse frukter. För er som inte provat chockladfondue med Toblerone så är det ett måste. Toblerone är alltid gott men i fondue är det MAGISKT! Till detta blev det dessutom lite chips och godis och Wii Party!


Början till "Boken om Molly Munter"

Idag söndag har det varit lugnt. Jag har äntligen fått ihop pärmen till boken om Molly Munter (eller stavar hon med "h"?) medan Pontus roades sig som Henrik Z Zetterberg i NHL Slaphot. När jag tryckt på "Publicera" så blir det serier i massor, favoriten är nog Hawaii Five-0 (den nya versionen och inte den från 70-talet).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar