1 augusti 2012

Så mycket skoj!

Det händer en hel del skojsigheter framöver. Några kan jag inte berätta om med risk för att förstöra överraskningen men en av de roliga saker som jag KAN berätta om är att en av bästa vännerna ska gifta sig i början på september och jag ska vara toastmadame :)
Jag har vetat om detta rätt så länge och det har känts som en evighet dit men så inser jag att det inte är så många veckor kvar... Måste verkligen få koll på vilka som ska hålla tal och nog ringa brudparet för att synka ordningen igen... Tack och lov att det inte är jag som gifter mig denna gång. Visst är det roligt men man drunknar lätt i alla grejer som ska fixas...

Sen har maken blivit morbror till en liten Lea. Första besöket är inplanerat till söndag och det ska bli så skoj att träffa henne :) Hennes föräldrar också förstås :)

Sen vankas det lite husvisning, 30-års kalas för en av bästa vännerna (inte samma som ska gifta sig) och kräftkalas i samband med mammas födelsedag. Någon vecka senare är det bröllop och rätt som det är det höst... Sen går det nog fort till jul... Sen är det vår igen haha :)

En doptårta som min vän och blivande brud gjort :)
Kolla in hennes blogg vet ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar