30 maj 2012

Borta bra men hemma bäst?

Tiden går fort när man har roligt...
Tyvärr går tiden lika fort när man inte har lika roligt för nu har vi varit hemma i två veckor.

Det blev tyvärr inte så mycket bloggande over-there men desto mer inlägg på Facebook. Resan var på det hela fantastisk. Vi har sett så många platser, träffat så många olika människor och fått så många nya intryck att det knappt går att beskriva. Släktingarna vi besökte var så trevliga allihopa och det var roligt att få se lite amerikans "vardag" också.

Det har verkligen varit en helt fantastisk resa men visst var det skönt att komma hem... i ett par dagar. De första dagarna hemma så var det skönt att sova i sin egen säng, äta svensk frukost och inte hela tiden behöva räkna om allt i svenska kronor när man stod i en affär. Men efter ett par dagar så kände vi båda två att vi lätt hade kunnat åka iväg ett par veckor till...
Tyvärr har vi dock varken pengarna eller semesterdagarna att kunna åka iväg igen. För tillfället i alla fall. Vi hoppas att kunna åka iväg om något år och då göra allt det vi inte han med på denna resan.

Livet har ju sin charm här hemma också. Sen vi kom hem har vi inte gjort något annat än att fira födelsedagar och till helgen är det dags igen. Ska faktiskt bli lite skönt med två oplanerade helger innan midsommar.

Har också börjat fnula lite på mitt toastmadameuppdrag i september. Jag kan dock inte avslöja något här, bruden läser ju inläggen :)

Annars så väntas det mest barn runt om oss. Närmast är svägerskan och hennes man som väntas få en liten flicka i början på augusti. Jag tänkte mycket på det lilla flickebarnet när vi var på Disneyland. Hade det inte varit för att de växer så fort när de är små så hade man ju handlat hem en hel resväska med grejer. Nu blev det faktiskt bara en Ariel (Lilla Sjöjungfrun) i "gosedjursform" för att det var svägerskans favorit som liten.

När det gäller barn för vår egen del kan vi bara vänta på att Levaxindosen ska bli färdigjusterad så att vi också, förhoppningsvis, kan få bli välsignade med ett barn.

Dags att ta tag i den finska katalogen... Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar