13 mars 2011

100 ml och prickig scarf

Imorgon bär det iväg till Frankfurt och Messefrankfurt för det stora ISH mässan.
Under en vecka samlas hela ventilationsbranschen (och och en uppsjö av andra branscher) för att träffas, samtala och "sälja" in sig och sina produkter.
Jag ska bara var iväg ett par dagar men nog sjutton så uppstår det vissa problem, alla av väldigt ytlig karaktär men ändå.

1. Skor!
Förra året när jag var på mässa en hel vecka i Stockholm så hade jag verkligen fel skor med mig. Jag fick skoskav dag två av mina pumps så det fick bli (lite för varma) stövlar resten av veckan. Igår så fick jag då den briljanta idén att jag skulle shoppa nya skor, nu är det ju både vårnyheter och REA. Efter att ha dragit med mig Pontus i ett par affärer och provat hur många skor som helst så insåg jag återigen att storlek 41 inte är samma sak som storlek 42. Jag kan inte tryck ner mina fötter i ett par 41:or hur gärna jag än vill...
Det hela slutade med att jag inte fått några nya skor utan vackert fick ta och damma av de jag redan har. Jag sparade lite pengar men det är verkligen inte roligt att ha så svårt att hitta skor.

2. Linsvätska!
Jag kom imorse på att jag inte har någon liten flaska med linsvätska här hemma (den är på jobbet). Det hade inte varit något problem om det nu inte varit för att jag helst inte vill checka inbagaget när jag flyger hem (för att hinna med tåget fortare). Fick alltså bege mig ut på stan ch de få affärer som har öppet idag och köpa en liten flaska som rymmer max 100 ml som jag kan fylla med linsvätska.

3. Prickig scarf
Den röda scarfen med svarta prickar ingår i mässuniformen. Jag har egentligen inget emot den men jag vet inte riktigt hur jag ska ha den. Jag hade hellre haft en lång scarf som kunde hänga runt halsen men nu är det en kvadrat som man inte riktigt vet hur man ska ha. Visst kan man knyta den lite kort och lite snyggt runt halsen men då ser man verkligen ut som en flygvärdinna och det vill jag INTE.

Nu ska jag i alla fall packa ner grejerna och imorgon kl 06:00 blir jag hämtad för färd vidare söderöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar